cover
Alles is energie!
mqf39o5vpn8yf8at2df0.480x0

VoetreflexPlus-behandelingen

Well & Zijn richt zich op voetreflexPlus-behandelingen en energetische behandelingen.
Beide behandelingen worden gegeven op de voeten en onderbenen. In de voeten reflecteert zich het gehele lichaam. Wanneer we de voeten masseren raken we dus in wezen het gehele lichaam aan. Door voetreflexmassages worden allerlei processen in het lichaam gestimuleerd en geactiveerd. Dit kan leiden tot o.a. een betere doorbloeding in het lichaam en bevordert het zelfgenezend vermogen.

Voetreflexmasssages kunnen helpen bij allerlei lichamelijke klachten bijv. op het gebied van de spijsvertering, ademhaling, spieren en gewrichten, overgangsklachten en hoofdpijn (migraine). Ook werkt het goed bij mentale klachten bijv. stress, angst, burn-out en depressie alsook bij volwassenen/kinderen die veel onrust ervaren (met diagnose ADHD of ADD) en/of hoogsensitief zijn.

6znvgl4kcxamfcfwho6a.480x0

Energetische behandelingen

Alles is energie! Energetische behandelingen richten zich op het verhogen van het energie-peil. Deze massages zijn vooral bedoeld om de energie weer te voelen en te laten stromen. Bij energetisch massages door Well & Zijn worden alleen de voeten en onderbenen gemasseerd, wat voor stimulering van het gehele lichaam zorgt. De energetische massages helpen enorm goed bij klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, spanningen en stress!

o6vxpdry25hqqtjbwasn.480x0

Te behandelen klachten

Voetreflextherapie kan ingezet worden bij diverse klachten. Een belangrijk aspect hierbij is dat de cliënt zich bewust wordt van de oorsprong van de klachten. Enkele voorbeelden waarbij voetreflextherapie de klachten kan verlichten zijn o.a.: 

  • spijsverteringsklachten, hormonale verstoringen, hoofdpijnklachten
  • reumatische klachten,  klachten bij zwangerschap, klachten aan spieren en gewrichten
  • stressgerelateerde klachten (vermoeidheid, burn-out, overspannenheid)
  • slecht slapen, onrust, add, adhd.


Bij verhindering graag minimaal 24 uur voor de geplande afspraak een bericht. Bij een latere afmelding of vergeten afspraak is Well & Zijn helaas genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen. 

Enkele voordelen van een massage

Met een ondertitel

Stress kan een grote spelbreker zijn in ons alledaagse leven van tegenwoordig. Dit kan zelfs voor fysieke en psychische klachten zorgen. Daarom is het belangrijk om steeds te streven naar een prettig evenwicht in ons soms zo hectische leven. Het is dan goed om na inspanning te zorgen voor de juiste ontspanning. Massages geven o.a. de volgende voordelen:

  • Ontspanning van lichaam en geest
  • Kom meer bij jezelf door beter - of weer durven - te voelen
  • Betere doorbloeding van het lichaam
  • Meer energie en vitaliteit
  • Reinigende en ontgiftende werking; afvoer van afvalstoffen
  • Activeert het zelfgenezend vermogen en brengt het lichaam daardoor weer (meer) in balans


Dit zijn enkel wat voorbeelden van positieve uitwerkingen van een massage. Voel en ervaar het zelf, dit is namelijk de beste (en enige) manier.