cover
Alles is energie!

Well & Zijn, praktijk voor voetreflexologie

Francy van Laarhoven


Well & Zijn is mijn praktijk voor voetreflexPlus-massages en -therapie en bestaat sinds 2014. Mijn praktijk bevindt zich in een dependance bij mijn thuisadres in het Ginneken, Breda. Het is een moderne praktijkruimte op de begane grond en van alle gemakken voorzien. 

 

Van het hoofd naar de voeten...
en uitkomen bij 'de bron'.

Even in het kort iets over mij betreffende de praktijk:
In 2016 heb ik de opleiding VoetreflexPlus bij Total Health Breda afgerond met diploma. Daarnaast heb ik tevens in juni 2015 het diploma 'Medische Basiskennis' gehaald. Deze opleiding heb ik gedaan om ook kennis te hebben op het gebied van de reguliere geneeskunde.

Francy van Laarhoven

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VNTR (Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten) en ingeschreven bij het RBZC (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Daarnaast ben ik aangesloten bij de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg). Dit is een door de overheid erkende geschillencommissie volgens de WKKGZ. Meer uitleg over de klachtenregeling vindt u hier. Sinds de invoering van de AVG, ben ik aan deze wet gehouden. Zie mijn privacy verklaring.